Let it snow, let it snow, let it snow...

Vaknar av att jag får ett sms med en klämkäck person som glatt meddelar att det är "så härligt väder ute" och masar mig upp for och kolla ut. Jajamen, fullt snökaos, ajaj... visst är det gött med lite vitt i måttliga mängder men jag blir lite orolig över att det ska bli problem med flyget. Håller tummarna för att det inte blir så. Var bara och klä sig tjockt och bylsigt och ge sig ut med två snötossiga vovvar. Saga var överlycklig och skopade upp snö i mängder och kastade runt sig, Idun var förtjust till en början men när blåsten ökade och blev hårdare var det inte lika roligt längre. Då skrynklar hon ihop nosen och hela sig och studsar fram som en överfull, stoppad korv :)

 

Saga hittade en tennisboll som har legat på samma stig i evigheter nu, de leker med den och lämnar den där till nästa gång, men nu beslöt hon sig för att den skulle med hem och bar den ända från Råssnäs till dörren :)

 

En positiv sak med det här vädret är ändå att det är så gött och komma in i värmen sen, hundarna somnar direkt i sina bäddar och jag får plocka ihop lite vinterdagsfrukost, varm choklad såklart <3 Ska chilla lite vid datorn, sen ska jag åka runt och inhandla diverse varor som folket i Irland har önskat sig samt packa. Några saker ska jag nog lämna kvar denna gång så får vara väldigt eftertänksam. Annars brukar jag alltid slänga ner en massa plagg och saker i sista minuten, hur goda mina intentioner att packa smart i tid än är. Det funkar nästan aldrig...