Spa Times

Nu under kvällen har jag haft ett eget litet minispa efter dagens tröttsamma aktiviteter ;) La ner extra tid på att stoppa i badbomber och oljor och göra det lite extra mysigt, sen sjunka ner med en bra bok. Sen använda både kroppspeeling cremer och hudlotion. Underbart. Jag har också testat ett nytt schampo som jag hört mycket bra om som heter Aussie. De är rätt omtalade för att de luktar så mycket och det gör de verkligen, man kan känna doften genom flaskan till och med. En blandning av nybadat och godisbutik, är det närmaste jag kommer :) tydligen ska lukten sitta i håret ett bra tag med. Upp till bevis nu då! Torkar håret så fort jag kan :)

Ska sätta mig och glo på ettan med faktiskt, det går ju ett nytt program ikväll om bortskämda snorungar som ska klara sig själva i ett hushåll, kan vara kul och titta på, och sitta framför TV:n o glana på ett program för en gångs skull. Blir inte så ofta när man bara sitter på sexan och fyran som enda "vettiga" kanalerna...