Måndag igen.

Back to reality då. Sov så länge jag kunde och åkte sen på långpromenad i Ödeby med vovvarna. Solen skiner men det är riktigt kallt, och frost överallt. Kände det medans jag gick att en frös om baken. Hoppas jag hittar en skaplig vinterjacka i Irland som täcker den - även fast den inte riktigt håller den standarden jag vill ha så vill jag inte förfrysa den ;)

Äter min brunch med Nutellakaffe och smörgåsar och försöker lägga upp dagen lite. Nu är det rätt rörigt här hemma igen eftersom jag inte hunnit städa den senaste veckan så tänkte jag skulle viga denna måndag till att röja upp och städa och kanske packa lite mer. Nu har det skrivits kontrakt på min lägenhet av det nya folket som flyttar in här första december så när jag kommer tillbaka från Irland ska alla lådor ställas undan i förråd och möbler forslas bort. Nu går det undan. Jag ska skriva mitt engelska CV med och börja söka jobb snart.

Först tänkte jag ta en tur till stan bara och se om jag kan skriva ut mina bussbiljetter på biblioteket, jag ville inte släpa upp nån stackare till och skjutsa mig klockan fyra på morgonen på onsdag utan tar flygbuss (tyvärr är det inga bussar som faktiskt flyger, det hade varit något :) var bara tvungen och anmärka på namnet) till Skavsta istället. 200 pix tur och retur. Kruxet är att jag måste åka till Linköping klockan tre på morgonen istället... och min stackars mor fick ställa upp som nattchaffis. Får köpa en hel påse irländsk fudge till henne som tack. Kommer förhoppningsvis inte ha några problem med och sova på planet iaf :)