Party times

Hade en riktigt skön kväll i torsdags inne i Vadstena, med te och toast med Malin och Talitha och sen Dirty Dancing efter det. Den filmen kommer jag aldrig tröttna på, musiken, tidsandan och framförallt Patrick Swayze - det är så kul och höra samtliga tjejer dra efter andan i de mer lättklädda scenerna med honom :) R.I.P. Jennifer Grey ser inte så tokig ut hon heller.

 

 

 

Nu ikväll gäller nåt helt annat, nämligen party, skräck och maskerad. Jag sitter och kämpar med den förbannade peruken som inte på långa vägar ser ut som på bilden, det står åt alla håll och man ser tydligt nätbandet som håller ihop skiten, hade tänkt tupera ihop det till en enda stor risig boll men vete fan hur jag ska lyckas med det. Linserna känner jag nån sorts skräckblandat förtjusning inför, kommer inte bli roligt att sätta in dem men jag hoppas resultatet är värt det. Sminket är inte så märkvärdigt, ska vara ungefär som Jokern i Batman och det är ju bara o kleta på med rött o svart i princip, oroar mig lite för att färgen inte ska räcka. Jag drömde till och med om det inatt, att jag satt och sminkade mig i timmar och sen rann allt bort och kvar var bara en vit mask, jag fick fylla på med mina precious kajalpennor. Vi får se... jag kanske inte vinner priset i Talithas tävling men det är kul o spöka ut sig och se ut som fan istället för och fokusera på och vara snygg :)