Feting times

Värsta slappo är jag just nu, sitter o spelar lite WoW medans jag mumsar Burger King, tänkte prova nån ny och tog Big King XXL och kämpar nu som fan med och få ner allt... största burgaren jag sett, urk. Har inte mycket i kylskåpet och orkade inte stå och laga till nåt så tänkte jag skulle unna mig lite skräp. Eller mycket. Det händer lite grejer i WoW nu, inför Cataclysm. Runtom i Orgrimmar står det domedagsprofeter och samlar citizens och gapar om världens undergång. Det finns quest som går ut på att infiltrera den växande gruppen med folk som tror sig veta hur man undkommer döden när detta händer och självklart är det en inte helt rumsren snubbe som är ledare för detta. Det här är vad jag älskar med spelet, att det ständigt ändras och anpassas hela tiden efter vad som komma skall. Försöker hinna med så mycket som möjligt innan expansionen kommer och WoW-världen inte längre kommer se ut som den gör nu.

Ett av questen bestod av att, när man väl lirkat sig in hos Domedagsrörelsen, skulle springa runt med ett plakat och skrika om hur jorden går under. Mycket spam blir det när det ränner runt femtielva pers med samma uppdrag kors och tvärt i staden.

 

 

I övrigt gick mina ärenden snabbt och smidigt, har mina biljetter, peruk (dock inte den jag ville ha, självklart ska jag vara för sent ute och alla exemplar är slut men jag ska nog kunna jobba lite med alternativ nr 2) och knästrumpor, dock ingen kjol. Får kolla på den röda, långa hos Malin ikväll. Ska försöka tvinga ner sista halvkilot av den här groteska hamburgaren och promenera iväg i blåsten ett tag innan det är dags och bege sig. Alt rulla fram.