Work Work.

Äntligen hemkommen, de här dagarna har bara varit jobb och ärenden men nu är jag ledig imorrn och kan slappna av lite. Har fått hem min kostym och alla attribut till helgen, kjolen jag ska ha visade sig dock vara väldans luftig, om man säger så... måste försöka få tag i nån knallgul eller röd minikjol, och var hittar man sånt i Motala just nu... barnavdelningen kanske men då är allt rosa och aningens för smått. Vi får se hur det löser sig. Hade det trevligt på jobbet iallafall, fikadag och allt, det var ett tag sen en hade en rejäl fika med brukaren men idag gick det och till på köpet på ett fik där bakverken var väldigt billiga så det blev några stycken :)

 

Tagna med Malins Samsung Galaxy. Själv fick jag spel på min egen förbannade telefon som återigen ska jävlas och tydligen inte klarar av att föra över nåt via Bluetooth utan att svimma av. Ska undersöka möjligheterna att få skiten såld eller bytt och försöka skrapa ihop till en Samsung jag med... Mitt i alla andra planerade pengautgifter ;)

 

På lediga dagen imorrn blir det att uträtta ännu fler ärenden på stan, skriva ut mina flygbiljetter inför nästa vecka och slutligen ha en filmkväll inne i Vadstena som avslutning. Förhoppningsvis har jag lite mer skrivglädje efter det.