Valpbus

I förmiddags satt jag hos frisören med vad som kändes som en halv ask med foliepapper i huvudet, jag bad om slingor i olika ljusa färger och resultatet vart väl kanske aningens mörkare än jag hade tänkt, men mitt hår har ju en förmåga att ljusa till sig rätt så snabbt så det ska nog reda ut sig. Jag får ta en bild med kameran senare i veckan, nu har jag fortfarande färg i pannan och det är så himla mörkt. Jag gillade frisörens sätt att springa runt och hämta tidningar åt mig, jag såg att hon lyfte på högarna och plockade åt sig vissa exemplar, jag såg både Illustrerad Vetenskap och Teknikens Värld och annat som är kul och läsa men jag fick en helt bunt med Se och Hör och damtidningar. Antingen ser jag ut som en lite bimboaktig skvallerhoppa eller gammal... ;)

Sen under eftermiddagen och en bit in på kvällen har jag varit hos Jenny och introducerat Saga för lilla Sookie. I början var det jätteläskigt med den stora raggiga hunden som kom inklampandes och det tog en liten stund innan hon vågade sig fram till Saga och småkaxa lite. Sen släppte det efter ett tag och de for runt som tossingar. Eller ja, Sookie i typisk valp-stil for runt som en vante på speed och brakade rätt in i väggar och stolar utan att vara synbart berörd och Saga valde sina tillfällen att släppa loss med en frågande blick på mig först. Det är så roligt och se språket mellan dem, det blir extra tydligt när det är en valp inblandad och Saga var så duktig med sina signaler. Lilla Sookie var också jätteduktig förstås :) skönt att de kom så bra överens. Nästa gång kanske Idun får följa med så får vi se hur hon hanterar det hela.