Söndagströtthet

Hade en skitkul kväll igår, så jäkla synd att jag inte hade min kamera med mig. Försökte ta med mobilen men i dunkelt ljus är det stört omöjligt. Vi var iaf hos Talitha och Mikael större delen av kvällen, med två av deras kompisar från Linköping och en kille som hette Christoffer, som är lite av en kändis och med i årets upplaga av Ensam Mamma Söker, som en smårolig notering ;) För jag har ju inte sett programmet och vet ingenting om det där. Rapp i käften var han iallafall och en rätt underhållande människa. Vi käkade mexikansk kyckling och fick pumpacupcakes till efterrätt, blev riktigt proppmätt. Drack en cider och några glas vin och slutade rätt tidigt, dock kändes det en del eftersom det var ett tag sen. Runt halv tolv drog vi ner till Harrys där det faktiskt var några själar som hade klätt ut sig, varav en föreställde en klockren Galne Hattmakaren som jag fick ta en suddig bild på. Blev så sugen på nästa helg då jag också ska klä ut mig :) Var uppe och dansade ett par ggr med Talitha och sen några ggr med Dometicfolk som jag hittade i mängden. Vi gick därifrån strax innan två och jag mötte upp mamma och Patrik som också var ute och tog en taxi hem. För att sen gå upp tre timmar senare och åka och jobba. Första timmen var riktigt hemsk men sen gick det förvånansvärt bra.

Nu är jag ändå bra seg och ska bara ta de lugnt och surfa runt lite. Ska upp skapligt imorrn för och färga håret så blir tidigt i säng.