Mexican style

Det blev inget blogginlägg igår, var en sån fruktansvärt seg dag både på jobbet och efteråt, käkade mat hos min pappa och däckade i soffan framför Spartacus (Blood and Sand), inte ens hans dammiga muskler kunde hålla mig intresserad en längre tid. Ogillar den här rastlösheten som ligger latent hela tiden, jag vill att saker ska hända, NU! :) Idag har jag iaf sovit ut och ska snart börja fixa iordning mig inför kvällens eskapader. Är ett par stycken som ska till Talitha och äta mexikanskt och sörpla lite vin, och sen kanske kolla in om det är nåt Halloween event på Harrys. Jag ska ju upp och jobba imorgon igen men det är en smäll jag kan ta, det var ett tag sen jag var ute och svängde runt och det kan behövas. Får försöka och inte dricka för mycket under senare delen av kvällen, annars lär jag ju säkert bli stoppad av polisen på söndagmorgonen. Vet inte vad det är med mig och poliser nu, jag ser dem överallt där de står längs vägen o kollar hastigheter och stoppar folk, jag får hjärtsnörp varje gång och gör mig yttersta för och se laglydig ut där jag sniglar mig fram i bilen.

Jag har beställt allt som behövs till min Halloween outfit nästa helg med, vita linser och smink. Yes, jag ska dra på mig linser för första gången i mitt liv. Huvaligen. Så här mycket effort var det längesen jag la på en maskeradkostym så jag hoppas det kommer vara värt all pengaångest och arbete ;)

Tydligen har jag glömt min kameraladdare hos Malin så har inga nya bilder att lägga ut men plockar några från mina gamla album istället. Första bilden är på mig för ca 3 år sen (SÅ länge!??) när jag fortfarande var linblond och satt och spelade WoW (såklart...). Bild nummer två är på Stefan, som tjatade på mig häromdagen att han ville vara med (igen!) och är från när vi var på besök i Orsa och tog ett bad i sjön som låg där, vi var på en udde. Jag badade i bara underkläderna och killen modell yngre som satt på gräsklipparen åkte flera vändor fram och tillbaka till just vår udde... Han kanske ville spana på grabbarna med, jag hade inte så smickrande underkläder precis ;)

Och de andra två är fina bilder från Skottland. Jag blir så Skottlandssjuk när jag ser dem... så otroligt grönt allt är, och landskapet är jättevackert oavsett vad det består av. Och små ruiner och delar av slott finns precis överallt, det behöver du inte leta länge för och hitta.