Valpgos!

Aww att de inte kan stanna såhär... vara små och skrynkliga och klumpedunsiga och valpdoftande hela livet, det är så underbart. Lilla Sookie var så söt, med ett pyttelitet huvud och stora tassar på smala ben, precis som det ska vara <3 hade med mig två presenter, en kyckling i nylontyg som var extra stark med en pip, och en boll i rep. Kycklingen blev uppskattad, den rände hon runt med en stor del av kvällen. Sen kom hon in med min minatyrdrömfångare i munnen som hon snott från min väska, och sen släpade hon in min ena stövel.  Väldigt generöst. Luktade väl gött av andra vovvar kan jag tänka mig. Jenny bjöd på supergoda kladdmuffins och vi satt och pratade om mat som vi kan laga ihop i december sen, saffranspotatisgratäng och glöggfläskfilé. Låter spännande. Nu är jag helt slut i huvet (mer än vanligt, höhö...) och ska bara fixa klart med maten så blir det sängen sen, upp och jobba 12 timmars pass imorrn igen. Hoppas på att det inte blir frost och skit o skrapa bilen!

Eftersom valpar är som de är så var det stört omöjligt att få en bra bild på den lilla i nån sekunds stillhet, så fick passa på när det var nap-time :)