The Headless Horseman

Mitt intåg in i WoW kunde inte ha börjat bättre. Det är bara tre dagar kvar tills Halloween eventet slutar så jag tänkte att tja, jag kan ju ändå köra några rundor och hoppas på och få nåt fint till min karaktär iallafall. Förut fanns det ett quest, ett uppdrag, att mana fram The Headless Horseman och bekämpa honom så kunde man få en massa saker, varav det mest sällsynta och eftertraktade var hans häst, som droppade relativt sällan. Jag vet att vi körde det här eventet hundraelva ggr och fick nog aldrig hästen, och om vi fick den så gick den till nån annan i gruppen. Men guess what? Första Horseman-rundan jag kör så vinner jag en godispåse där man får plocka upp items, och så får jag hästjäkeln! :D Sån tur har jag bara en gång var fjärde år vad gäller det här spelet! Var bara tvungen och lägga upp det på bloggen och stoltsera lite... ^^

 

 

 

 

 

På bild nummer två syns två andra saker man brukar vinna, en flygande kvast samt ett pumpahuvud :D Och min lilla svartmagiker Sötsak <3

Och är är riktiga Headless Horseman. Fast nu är han stendö och utan transportmedel. Muhaha!