Kräftigt

Det som förbättrats avsevärt sen jag skaffade blogg är att jag blivit mer medveten om vad som finns runtomkring mig, som kan vara värt att fota och kanske skriva en rad om. Jag tar nya foton på allt mellan himmel och jord i princip varje dag, jättekul sen och ha och sitta och titta tillbaks på. Våra promenader har blivit mer spännande på detta sätt, det tas mycket naturfoton och vovvarna får posera hejvilt ;) De blir också längre, vilket uppskattas av alla. Idag gick vi runt Råssnäsudden och vid vattnet, och då håll jag på att snubbla över den här lille gynnaren, som också höll på o skrämma skiten ur mig när jag såg att den levde och tänkte nypa mig i foten... Han hade väl tänkt sig en behaglig visit uppe på land och strosa runt lite, och blev inte så glad när Idun kom och buffade på honom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu ska jag sätta mig och ringa runt och säga upp min el, radiotjänst (yes, jag är ett ärligt och hederligt pucko som betalar min licens...) och bredband, fast det får jag nog dras med ett bra tag, eftersom det inte var längesen jag skaffade nytt. Under eftermiddagen ska jag också åka och hälsa på Jennys lilla nytillskott Sookie :) Får se om jag hinner ta mig till djuraffären och köpa en present till den lilla.