Inredningssidor!

Trots att jag just nu inte har en enda anledning i världen att sitta och surfa runt på inredningssidor så gör jag just det ändå, mest för framtida bruk så man vet var man ska handla ifrån sen när det är dags för nytt boende. Sen hittar jag väldigt många julklappstips med. Tänkte skriva ner två sidor som jag speciellt fastnat för som har jättehärliga saker och ett väldigt rikt utbud. Det första är www.nordljus.net som verkligen har allt möjligt och fokuserar på lite Shabby Chic/Retro stil när det gäller inredningsprylar. Men de säljer också smycken, kaffe och tesorter, kläder, tyger, oljor, godis och vykort.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sen har vi www.mamsellk.se som har lite liknande utbud men här finns det mängder av läckra cupcakeprylar och söta Bukowskinallar (en favorit från gamla dar), gammaldags plåtskyltar och badbomber. Yummy!