Då ska det börja säljas möbler.

Jag fick en trög start idag men nu har jag äntligen kommit någonvart, har röjt och packat ner saker från rummet och satt ut min bokhylla, soffa och skohylla på annons, så får vi se om någon nappar. Jag tog även lite kort på rummet som jag blivit ombedd, och så att jag själv kommer ihåg hur det såg ut sen :) Det är lite dammigt här och var, det vet jag. Jag ska städa rent imorgon. I min bokhylla trängs alla mina samlarsaker, drakar och Egyptienprylar. När man ser bokhyllan förstår man vilken liten prylfanatiker jag egentligen är ;) men alla saker som står där är faktiskt noga utvalda och de flesta är presenter. Kommer nog sakna min bokhylla rätt mycket, älskar stora mörka möbler med lite murrigt stuk. Jag är ett stort fan av jordfärger, vilket säkert märks genom färgvalen i mitt rum som är uteslutande jordfärger. Och min gröna soffa i mitten var en nödlösning från början som sen har fått stanna kvar. Jag har tänkt i åratal att jag ska ha upp maffiga tavlor på väggarna men tyvärr har det inte blivit av.

Och alla pompösa, lite småtacky saker som min stora gulddrakelampa och urnan (den syns lite bredvid soffan och vita lampan), det är alla presenter från min pappa som älskar vackra saker precis som jag ;) det är ifrån honom jag får de flesta av mina prylar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Så ja, det var det. Nu ska jag pusta ut lite, tappa upp ett bad, göra mig lite varm choklad och sätta mig och spela lite innan jag tar en sen kvällspromenad i blåsten med de fyrbenta.