Belöning i förskott ;)

Har varit ute i en och en halv timme i regnet med hundarna, dricker mitt kaffe med lite Nutella i (desperata åtgärder för och få till nån sorts varm kaffedryck) och har precis klickat hem mig mina två par skor som jag planerat och köpa! :) Ett par svarta, vanliga boots och mina rosa karamellskor... jag avgjorde att jag får försaka något annat för och ha råd med dem och de räknas faktiskt som vinterskor, bara jag impregnerar dem. De får tjäna som en morot med att komma igång med allt jag föresatt mig idag för det är så segt. Har ringt till chefen och frågat om jobb (det är mer jobb på G, phu, jag vart lite orolig där ett tag) och till Iduns arbetsterapeut, ska ringa fler bolag och säga upp saker och röja klart i lägenheten så jag kan börja sätta ut annonser. Jag ska tydligen få mer tider i november sen och jobba, det känns bra, fortsätta ha lite cash flow. Har en bra summa att sätta undan till resan denna månad iaf. Så, nu får det vara färdigslöat, nu sätter vi igång....

www.melba.se