Tisdagslunch

Har precis kommit in efter en promenad, idag är det faktiskt solsken och fint ute och det var varmt och gå. Skönt att det kommer några sådana dagar med och inte bara det trista Svensson-vädret. Idag ska jag träffa Hanna i stan och äta lunch, och förhoppningsvis hinna titta lite i affärer, har inte varit nere i Motala city på evigheter. Endast till djuraffären och banken. Slår vad om att det har ändrat sig massor sen sist, det brukar alltid vara en eller flera affärer jag letar efter för att sen finna att de slagit igen och blivit ersatta av nåt nytt. Sen fick jag hoppa in och jobba några timmar ikväll, så dagen blev lite upphackad. Men imorgon är jag ledig och ska försöka röja upp här och börja sätta ut mina möbler på annons, så får vi se hur långt jag kommer.

WoW är installierat nu med så jag misstänker att jag kommer sitta uppe en liten stund ikväll sen... ;)