Pay the bills.

Det blev en tallrik bakad potatis med räkröra på Ströget, så himla gott, det var längesen jag åt bakad potatis och speciellt en så god som denna. Bröd och kaffe ingick till priset av 75kr, inte så blodigt. Och gott sällskap såklart :) Hanna är så go, hon har flitigt läst min blogg och sett att jag shoppat mer än tillräckligt och att det är vinterkläder jag behöver mest, så hon förmanade mig mer än en gång när vi kollade runt lite i affärer efteråt sen, om det var något jag tittade på som inte ingick i kategorin Behöver Verkligen :). Undrar om man kan skaffa en personlig Förnuftare som går med en på shoppingturer och vet vad man ska ha och kan hejda en när man är på väg att göra misstag? Jag skulle gärna hyra en sån iaf.

 

 

 

 

 

 

Jag ska sätta mig och göra tråkgörat betala räkningar om en stund och lägga upp en budget för månaden så får vi se vad vi klämma in i den. Vinterkängor ligger först och dem vet jag redan vilka jag ska ha. Eventuellt en ny kappa men det tänkte jag kolla på Penneys i Irland sen. En epilator (är trött på alla rakhyvlar o skit man måste använda varannan kväll och vax är för tidskrävande det med... att epilatorn gör minst lika ont är smällar man får ta, ska inte smärta vara gött efter ett tag? ;)..) och sen lite saker som egentligen är inte är nödvändiga och som budgeten får avgöra om jag "får" köpa. Ny hårfön till exempel.

Fixar mig lite kaffe och sätter igång med skiten, så får jag min belöning i form av lite WoW-spelande sen :D