Halloweenoutfit?

Jag tror det spökar i min bil. Lagom till Halloween och allt. Eller så är det som så att alla elektroniska apparater har bestämt sig för och jävlas med mig alla på en gång. Min bilstereo dog helt plötsligt, stannade upp och sen bara la av. Jahapp? Försökte pilla lite men icke, så resignerade och åkte hela den mörka vägen hem utan musik och blått sken. Den kanske inte gillade att jag spelade Sweetest Ass in The World för 15:e gången i rad. Sen, strax innan jag åkte in i Motala igen, hoppar den plötsligt igång och börjar spela igen som om ingenting hade hänt. Jag var nära och skita på mig, rent ut sagt. Fy fan. Appropå Halloween, så har jag suttit och brainstormat lite ifråga om outfit till festen om två veckor. Känns som att många kommer vara zombiebrudar och lemlästade strippor och det vore iofs rätt fräsigt, men då vill jag automatiskt göra nåt helt annat och funderar på och vara... clown! Men inte en sån där irriterande, gullig klumpeduns utan en blandning av "Det" och "Poltergeist". En  äcklig jävla pervoclown med smink a´la Jokern i Batman, lite utkletat och freaked out och galen blick. Kan det vara något?

 

Grejen är att jag har hittat två kostymer att välja mellan, för jag vill att det ska vara autentiskt och det är svårt att få tag på clownkläder på loppisarna. Så jag måste investera i någon av de nedan. Det vore ju kul och ha den som är till för en tjej, den är lite rolig och man kan variera den mycket. Men är den läskig? Är den inte lite väl sötsliskig? Trots att jag kommer ha ett fucked up face, eller blir det kanske en cool effekt? Den manliga kostymen skulle vara mer scary eftersom den är en klassisk clown outfit, men den är dock ganska dyr. Jag fick en bra lön men det finns mycket jag ska lägga undan till. Å andra sidan har jag aldrig köpt en Halloweenkostym förut (alltid lyckats skrapa ihop till lättare utstyrslar, såsom häxa) så nån gång ska vara den första, och då kan jag väl inte snåla? Fan jag och min beslutsångest...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag ska ta en funderare under kvällen medans jag ligger i mitt bad...