Bildkavalkad.

Med ordentligt med kaffe laddat i perkulatorn sitter jag och tar itu med alla mina bilder från igår samtidigt som jag installierar World of Warcraft igen. För ja, jag är en sucker för roliga events i WoW och nu ska jag ta och lira lite då och då för nöjets skull. Vi får se hur lång tid det tar att fixa klart hela installationen med alla patcher och skit. Ytterligare ett beslut har lagts till min lista av evighetsvelande, och det gäller hårfärg den här gången. Sitter och kollar på alla olika bilder av mig själv, det finns faktiskt inte så jättemånga men min frisyr är i stort sett densamma på alla. Hmm.. Jag hade tänkt och färga håret nu snart men nu vet jag faktiskt inte vad jag ska välja för färg. Om jag ska köra på brunt igen, eller mörkare blont. Sådär gulblond som jag var ett tag vill jag inte bli igen, uschan. Ser verkligen ut som en liten bimbo :) men nånstans mitt emellan kanske.

 

Medans jag ändå sitter och lägger upp bilder så kan jag lägga in några på mina vovvar från tiden då de var små illbattingar... hade mycket mindre bilder än jag trodde från den tiden, väldigt synd. Men de jag har är väldigt bra, när de var som sötast och småttigast :)

 

 

 

 

 

Lilla Saga, enda valpen i kullen med färg, alla de andra var kolsvarta.

 

 

 

 

 

 

 

Pluttiga Idun, minst i hela kullen :)

 

 

Oskiljaktiga <3