Nostalgitripp.

Usch vilken tråkig dag det har varit idag. Bara grått regnrusk ute, kan ju bli deprimerad för mindre. Vanligtvis tycker jag om hösten och regn men nu känns det bara träligt. Jag har iallafall varit iväg och fått min dator fixad hos Johan, payade honom med lite gött från McDonalds och han plockade ur mina hårddiskar så jag kunde föra över alla saker jag ville spara från dem till min netbook. Och jäklar vad med grejer... räknade till runt 8000 bilder och då var jag inte ens säker. När jag kollade igenom vissa av bilderna var de flera år gamla och jag var riktigt långhårig och linblond. Så hela kvällen framåt nu kommer jag ägna till och föra över alla dessa på min stationära dator också och fortsätta min lilla nostalgitripp. Får se om jag hittar nåt roligt att lägga upp. Annars blev det och kolla lite serier och så fastnade vi i en film som hette Altitude, en ytterst opassande film för mig och se som ska flyga relativt mycket snart, basicly en film med om en jäkla massa saker som kan gå snett när du flyger flygplan. Minus luftmonster och fantasier från en komeditidning som blir sanna då... Var bra seg när jag kom hem sen och tog en långpromenad i rusket med två lite ovilliga hundar. Ska ta mig lite te och gå igenom mina bilder och försöka komma skapligt i säng, jobb imorrn igen.