Scary stuff.

Till min stora förtjusning sitter Malins sambo Marcus och spelar WoW när jag anländer, så jag blev liksom fast där en stund inbegripen i diskussioner om spelet och fick känna mig lite elit ett tag när han var imponerad av mina chars ^^ stackars Malin fick nästan tjata för och få bort mig. Vi mötte upp Madde och gick och handlade mat, blev gammal hederlig tacos. Första jag ätit på hela dagen förutom några skedar Nutella, jag glömde nånstans bort och äta under dagen :D frukosten tänkte jag ta när jag kom hem men så var jag så trött att jag la mig en stund istället, sen skulle jag ju iväg igen. Så tacosen satt riktigt fint i magen.

 

Vi började så smått och plocka upp de kläder och grejer vi hade att ge bort och ganska snart såg hela rummet ut som om det sprängts en klädbomb. Vilket det iofs kanske var, min väska var rätt fuller. Efter ett tag kom Kiddan, Jenny och Talitha med, som alla blivit fördröjda en stund, och det kom ännu mer kläder som spriddes ut. Jag plockade åt mig några saker som jag nog kan få användning för, kjolar och lite baslinnen och en hel del stylingprodukter från Malin som jag ska experimentera med efter mitt bad imorrn :)

Jag diggade Herr Alien som stod på bordet och lurpassade på våra godispåsar. Ett oväntat inslag i ett hem som tillhör en så pass tjejig tjej  :D trots att det finns en manlig hälft med i bilden också. Och lilla kissen tyckte min klädhög dög bra som sovplats mitt i allt. Tur att de kom till användning iaf,  för både människor och djur.

 

 

 

 

 

 

 

 

Resten av kvällen spenderades på mycket prat, en orgie i roliga YouTube-klipp, godisätande till max och till sist kom Halloween på tal och då kom också peruker och masker fram. Jag blev tilldelad en heltäckande vit mask, hmpf... en klar förbättring av min look? Jag var iallafall för otäck att se på ett litet tag där :)

Phu, det tog sin lilla tid att få ihop alla bilder, imorgon (eller senare idag, kl är tjugo i tre på morgonen) ska jag ladda ner nåt Windows Live bildprogram som jag blev tipsad om så jag kan få lite mer kreativa bilder, och också lättare att få på plats. Nu känner jag verkligen hur trött jag är så det här får räcka för ikväll. Gonatt!