Hurtig promenad och göttig fest.

Klockan nio denna morgon steg en upp och åkte i full rosa fluff-mundering in till Vadstena igen för och hämta upp Malin och ta en tur i Omberg. Vi hade otur med vädret, grått och disigt och med duggregn hela tiden men fick oss en rejäl promenad, alternativt klättertur eftersom vi hamnade på än den ena snåriga stigen efter den andre och helt tvärt tog de slut och så fick vi klättra uppför backarna för och hitta nästa väg. Lerigt, fullt med rötter och stenar, ett under att ingen av oss drattade i backen nån gång, även fast det var på god väg säkert 100 ggr... Min kamera valde tyvärr att säga upp sig så jag får sno Malins bilder senare och posta, tror hon fick in en del guldkorn. Bägge hundarna var med såklart och Saga skitade ner sig nåt fruktansvärt i all lera. Idun klev rätt i en komocka. Härligt med hund :)

Nu ikväll blir det och kasta alla bekymmer åt sidan och ha en riktigt skön festkväll med klädbyte, mat och annat. Ska strax packa ihop mitt bidrag och åka iväg och hämta Talitha. Värken i bihålorna är borta men spänningshuvudvärken tänker nog stanna ett tag, får stå ut med det och kanske sakta ner lite, se om det hjälper. Och kaffe! Jag har ju inte druckit kaffe idag heller kom jag på. Ska försöka få ner en kopp innan en åker då :) ajöken,