Skrik, blask, suck.

Morgonen började med att jag fick kravla mig in i min bil via bagageluckan, eftersom dörrhandtagen givetvis frusit. Annars var det faktiskt inga problem med och ta sig till Vadstena, trodde den skulle krångla ännu mer men tydligen kände den sig vid gott mod. Snön som kom inatt har redan börjat smälta så det var rejäl snöslask på vägarna. Åkte tidigare hemifrån och kom en kvart tidigare till jobbet, det var bra längesen det hände :) Hade hoppats på och få ta lite fina första vinterbilder men Vadstena hade inte alls lika mycket snö och det som fanns var på väg bort. Det kom nåt enstaka, trevande snöfall men det slutade lika fort som det började.

I övrigt så ringer det fortfarande i öronen på mig efter dagens arbete med ett evinnerligt skrikande, gapande och vrålande, nonstop, 3 resor värre än vad det brukar vara och jag till och med flydde fältet under lunchen och satte mig på en stol i ett hörn i hallen utanför för och undkomma ljudtortyren. Normalt sett brukar jag inte bry mig så mycket eller ens nämna det men idag var förskräcklig. Helt utmattad när jag väl fick åka hem. Och den satans värken i bihålorna är kvar, förstår inte det där riktigt för jag är inte förkyld i övrigt men ont gör det. Nåt som krupit in under natten eller nåt, vad vet jag...

Här hemma har jag en liten gris som löper, och allt vore frid och fröjd tycker hon, om det inte vore för de förnedrande "trosorna" som hon måste bära. Det är samma procedur för alla tikar vi har haft, första dagen som Det Hatade Plagget sätts på smyger hon längs väggarna med svansen mellan benen, skäms öronen av sig och försöker liksom dra in baken under sig. Sen följer ett par dagar med hängande huvud och stelbent gång, innan det till sist lossnar och hon är sprudlande glad och bekymmerslös igen!

Och under kvällen här nu har mina USA-kläder ÄNTLIGEN kommit in i garderoben :D Jag gick igenom allt en gång till och valde ut det jag ska lämna ifrån mig imorrn och fixade lite ordning bland hyllor och lådor. Märkte att jag nu har ett överflöd av linnen och toppar och klänningar men nästan inga tjockare tröjor. Hmm... Får lägga det på listan.

Nu ska jag pusta ut och kurera mig med lite specialmedicin... det är inte Guinness tyvärr, men jag blev sugen och kan inte rå för mina mixade cravings ;) Hade tänkt vara lite social men det blev för knort om tid och med den här värken är jag nog inte den muntraste göken i boet. Imorgon blir det iallafall en tur till Omberg på förmiddagen om vädret tillåter. Och sen lite tjejfest till kvällen, mysigt värre. Då ska jag vara frisk.