Cupcake till frukost och första snöstormen.

Klockan har redan slagit över till nästa dag men jag skriver ett litet inlägg för torsdagen ändå, mest för att plita ner att ikväll kom det första snöovädret till stan och det med besked... jag hade fullt upp och kollade inte ut förrän vid halv tolv-tiden och det är säkert två dm snö snart. Chock!

 

Imorgon är det jag som sniglar mig mot Vadstena med min ytterst nyckfulla bil med sommardäck...

Dagen började iallafall bra med en liten extra frukost att stärka sig med innan jobbet satte igång :)

Yep, min svindyra och alldeles för fancy kaffekopp i benporslin, fick presentkort av Vadstena Kommun i julklapp förra året och var tvungen att spendera det på nåt, tänkte att jag kunde lyxa till det lite med en extra fin behållare för den ack så viktiga drycken.