Av med rubbet.

Idag har jag kört iväg alla mina 25 påsar och lådor och slängt det som är värdelöst och lämnat resten hos min mammas loppis. Hon bara gapade när jag lastade in den ena efter den andra av grejer och prylar. "Var fick du PLATS med allt?" undrade hon. Ja det vete fåglarna... Tydligen är jag rätt bra på att stuva in saker tills man inte får in ett frimärke ens. Men det var jäkligt gött och bli av med allt, nu är mina lådor och skåp bara fyllda med sånt jag snart ska packa ner och stuva undan, vilket jag ska börja göra rätt snart så fort jag fått det städat och tagit bilder av hela lägenheten :) Imorgon kommer det några och ska titta på min lägenhet, det var inte länge den var tillgänglig från det att jag sa upp den. En ynka dag.

Om jag hinner ska jag försöka röja garderoben ytterligare en gång och packa iordning alla kläder jag ska ha med mig till klädbytarfesten i helgen. Sen har jag ju det förhatliga förrådet kvar att röja med... Där kommer det inte bli mycket sparat. Jag vet att jag har en marsvinsbur, flera lådor cd-skivor och nån elektronisk jultomteby där inne och allt ska väck. Får nog hyra en släpkärra till det :S Tror jag har miljoner jackor och skit med, kanske nåt att hämta upp tills på lördag. Ack ack det kommer bara mera....