På språng hela dagen.

Sitter och försöker vakna till lite här, det är relativt tidigt på morgonen för mig och jag ska vara chaufför till min pappa som ska till Linköping. Det är riktigt trist väder ute, regn och rusk och allmänt grått nu när alla löv tappat sin prakt och börjar ramla av helt. När jag pratade med Stefan igår var det fortfarande runt 15 grader i Irland och blir tydligen inte riktigt kallt förrän i november kanske. Samtidigt pratar de om att vintern i Sverige nu kommer bli den värsta hittills O.o. Kul jul. Jag fick en liten chock imorse när jag klev upp och höll på och snubbla ihjäl mig på en kasse gamla kläder som låg på golvet, i 2 sek fattade jag först inte varför det var så rörigt och vad fan gör allt skräp här!? Hundarna är lite skraja de med och kryssar mellan påsar och lådor som om det vore minor. Se om jag får tid och forsla bort dem ikväll eller imorgon. Jag ska besöka en gammal (eller ja, gammal, Dometic var ju sex månader sen, räknas det som gammalt?) jobbarkompis som jag inte sett på hela sommaren i princip, ikväll, det ska bli kul :) Har massor att skvallra om!

Lite att skratta åt mitt i allt det gråa;