Fika nr 2

Hemkommen för kvällen nu efter några timmars hos Martina och åtskilliga bullar och koppar kaffe. Det fanns ju en hel del och ta igen så munlädret har fått jobba :) det roliga med Martina är att det går att diskutera precis allt, har till och med suttit och diskuterat politik och arbetsmarknadsåtgärder (de är skit). Hon och Anders har en så sjukt fin lägenhet och jag tog bilder av den men tyvärr så vart de flesta suddiga =/ får göra om det nästa gång för jag vill gärna ha några som inspiration till framtida inredningsprojekt :)

 

Ska försöka hitta ro i röran här och glana lite tv innan läggdags, blir upp tidigt imorrn igen och så försöka göra sig av med all skit här för och kunna fortsätta röja klart. Börjar få in lite bud på sakerna jag satt in på Tradera so far, det är alltid roligt! Får lägga ut lite mer skräp imorrn och leka säljarhaj hela dagen lång ^^

Veckans i särklass sötaste bild som jag fick skickad till mig och som förtjänar en evighetsplats i bloggen...