Röjigt värre.

Nu har jag hållt på hela kvällen med och plocka ur alla skåp och lådor, och varit väldigt (för mig) kräsen med vad jag har behållt. Resultatet är att jag har över 20 påsar med grejer och ett antal lådor, och allt det ska antingen slängas eller ges till loppis. Helt otroligt så mycket skit jag samlat på mig. Förstår inte hur allt har kunnat rymmas. Jag är inte klar på långa vägar men måste forsla bort det jag fått ihop innan jag kan fortsätta för mina påsar börjar ta slut :)

Har också beställt biljetter till Irland. Igen. När det är så billigt måste man ju passa på :) så jag kommer och hälsar på i november och kan passa på och ta med mig lite grejer då. Börjar känna mig lite smått som en jetsetare, fast utan de olika världsdelarna då. Det är faktiskt jäkligt kul o kunna flyga relativt ofta, det är en vana jag kommer fortsätta med tror jag ;) weekendresor ftw!