Första riktiga steget.

Nu är Adde i Irland och jobbar sin första dag där, och jag är kvar hemma i Sverige och frustrationen är stor just nu. Samtidigt som jag inte vill sticka direkt så känns det tomt och vara kvar här. Därför tänkte jag att jag skulle ta tag i saker på riktigt den här måndagen så det kanske känns lite bättre. Jag har sagt upp min lägenhet nu. Jag pratade med hyresvärden och förklarade att jag ville ha till sista november på mig, sen skulle jag vara utflyttad och klar och lägenheten kunde tas över av den som ville. Jag vet att min lägenhet är rätt eftertraktad här eftersom det är en sån pass stor etta och dessutom på markplan, så förhoppningsvis blir det inga problem med och hitta nån som kan ta över redan i november så sparar jag två månadshyror :) Om jag känner mig själv rätt så kommer jag vara rätt så hypad ikväll sen över detta, jag tycker verkligen om min lägenhet och lär inte få tag i en likadan när jag kommer hem sen och jag fäster mig alldeles för lätt vid materiella ting, även en lägenhet! Men nu har jag bott själv i snart 4 år i den, dags för lite förnyelse då. Eftersom det är en allmän skitdag med skitväder ute så ska jag hålla mig inne och ta itu med arbetet att gå igenom alla lådor och skåp, sortera ut det jag vill spara, slänga massor, kanske försöka sälja nåt av det. Jag hittade till mig glädje en mobil som jag kan försöka kränga men Tradera är på djävulskapshumör och ska krångla för mig. Grr...

I övrigt är mamma och Patrik hemma från Tyskland och hade med sig en present till mig, nämligen den största burken Nutella de kunde hitta! 750 gram ren chokladkräm, så nu gäller det att hålla fingrarna i styr ;)