Nattugglande.

Idag är en bra borta, mer än vanligt. Jag skulle skjutsa min mamma och Patrik till en buss klockan fyra imorse. Eftersom jag inte tyckte det var nån idé att gå och lägga sig så stannade jag uppe fram tills dess, säker på att allt kaffe jag bälgade i mig för huvudvärkens skull igår skulle hålla mig på språng. Var hos Adde och hjälpte honom packa ner köket i lådor. Rena terapiarbetet att stå och slå in tallrikar och glas i papper ju, befann mig i min egna lilla värld av trycksvärta där :) Som tack fick jag en överbliven "bröstbakelse" som jag inhalerade nån gång vid tvåtiden på natten. då vi blev någotsånär klara och jag fortfarande hade två timmar att hålla mig alert på. Det blev jäkligt svårt kan jag säga, men det fixade sig med en film. Fick äntligen lägga mig vid en halv fem, för att sen stiga upp igen runt tio. Och nu sitter jag här och ser aningens spöklik ut (kan vara bra att komma ihåg detta till Halloweenfesten? Skita i och sova på två dar så får jag ett passande utseende! :)) och bälgar kaffe igen. Ikväll ska en kollega ha lite fest och jag tänkte titta förbi några timmar så det är shape up som gäller.