Fredagsmys igen.

Haft en jättetrevlig kväll hemma hos min kollega, som hade slagit på stort och gjort jättefina tilltugg med rom, räkor, lax och massa annat lyxgott. Efter det fick vi choklad, kakor och kaffe så jag är skapligt proppmätt just nu :) Har diskuterat allt från 40-årskriser och döden till frisyrer och kustbevakning med hundar. En alltigenom lugn och skön fredagkväll med mycket gött och knapra på, jättegulligt gjort <3

 

 

 

 

 

 

Nu väntar sänggående och efterlängtad sömn, ska upp extra tidigt imorrn för och gå med hundarna en snabbis innan jag lämnar dem till pappa. Sen är det jobb som gäller.

Och på väg till Vadstena lyckades jag fånga solnedgången precis innan solen försvann, fick syn på den och svängde genast in på närmaste bussficka och knäppte några kort. Börjar bli en riktig kortfanatiker :)