Ynklig!

Värdelös dag. Huvudvärken vägrar ge upp. Jag fick en liten frist igår på några timmar men sen ökade den i styrka igen. Vanlig värk kan jag deala rätt så bra med. Men det här? Det känns som att det sitter en hånflinande gubbe i mitt huvud som kniper åt blodkärl och nerver med en seg tång. Järnsmak i munnen. Ilningar bara jag vänder huvet åt sidan. Hatar sånt här enerverande ont, jag blir en riktig tönt... rastlös, irriterad, nerverna utanpå kroppen. Vill göra så mycket idag men får kasta in handduken och ligga i vågrätt läge i sängen och räkna Ipren. Till kvällen ska det väl ändå vara bra. Och jag kan kanske lägga in ett roligare inlägg än wajnande om min huvudvärk ;)

Appropå ingenting så har Halloween verkligen slagit klorna i mig i år, det var Halloweengrejer överallt i Irland och nu byggs det spökhus och samlas godis i Farmville också, som jag mot min egen vilja sitter och nöter när jag har tid över... Då kommer suget efter WoW igen och alla quest man gjorde som involverade Trick or Treat uppdrag, fajtas mot pumpamän och samla items när det var Hallows End. Mina spelande vänner är väl dödströtta på att läsa om mina cravings efter World of Warcraft nu. Men jag tror faktiskt jag ska öppna mitt konto snart och spela lite smått om kvällarna när en inte har nåt bättre för sig. Varför inte börja nu och få gotta sig med Halloween också? :) Är man nörd så måste man ju leva upp till det igen.

 

 

 

 

 

 

'