Höstutflykt.

 

 

 

 

Idag blev det en höstig utfykt med min käre far och hundarna runtom i Råssnäs. Det var riktigt råkallt, så snart får jag använda allt min fina rosa fluff ;) Det var väldigt lite folk ute såhär pass tidigt på dagen, rätt skönt, då kan hundarna röja som de vill. Eller ja, Saga iaf. Hon var överlycklig över att få gå långpromenad och springa lös igen. Jag ger mig förresten fan på att det ändå är schäfer i henne, nu har hon åkt på en ögoninflammation som veterinären upplyste mig om var "en typisk schäfersjukdom".  Hennes "uppfödare" har just nu en kull svarta valpar ute på Blocket med alla hennes raser, förutom att de bytt ut BC mot schäfer. Valparna ser ut precis som Saga när hon var liten. När man kollar deras hemsida ser man knappt skillnad på alla deras kolsvarta blandrashanar. Så nog sjutton är det säkert schäfer i henne, bara det att de de "glömt" skriva dit en femte ras alternativt tatt fel på hanhund... Hej och hå.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Efterår tog vi en spontan tur till Ulfåsa för och kolla in alla prylar, det var länge sen jag var där. Så otroligt mycket fina grejer. En dag ska jag inreda hela mitt hem i bara grejer därifrån. Jag hittade även svindyra Yankees doftljus som man blev yr i huvet av när man luktade på dem, väldigt, väldigt starka och mycket juldofter. Ska kosta på mig ett i december sen tänkte jag. Samt promota dem för mina föräldrar så jag kan få dem i julklapp ;)

Sitter just nu med spränghuvudvärk, så jag ska slänga mig på sängen med en kopp kaffe innan jag tar en till promenad, får hoppas att nåt av det hjälper någorlunda då jag har brist på skallevärkspiller här hemma nu. So this is as far as it goes.