Bränna slantar.

Så var söndagen slut och den sista hela dagen i Irland. Idag köpte vi det sista i souvenirbutiken, jag hittade ett får som jag såg tidigare i veckan och som det nu var rea på. Han fick följa med mig hem, ett eget irländskt lyckofår :) ful så han blir söt. Stefan lär inte ha några problem att köpa julklappar till mig sen, det är bara och knalla in i denna affär och ta vad som helst i princip.

Lämpligt nog låg spelhallen precis bredvid butiken så gårdagens mani upprepades ännu en gång, det rullade 20 centare åt alla håll och jag fick några slantar att spela för jag med. Lyckades vinna två små saker på en gång, två nyckelringar varav en faktiskt var riktigt fin, en liten drömfångare. Så var min tur för resten av året förbrukad ;)

Tog även en jättegod Frappuchino från ett litet glasstånd som hette Maple Moose :D Precis bredvid dem låg ett annat ställe som sålde otroligt välgjorda cupcakes, som du även kunde få i megasize och som bröllopstårta. De finaste var du tvungen att beställa i förväg men det fanns några andra söta att välja på, tog en Cafe Noisette med kaffe/nötchokladcreme på.

Vid hemkomsten fick jag äran att laga vår sista måltid, som bestod av köttbullar, ris och en sås ihopkomponerad av whatever som fanns i skafferiet. Folk som var på besök här var mäkta imponerade över hemlagade köttbullar. Huvudfödan består av pizza.

Så blir det sista dagen imorgon och Stefan ska tyvärr iväg och jobba, så vi får säga hejdå tidigt imorrn bitti och sen sköta oss själva fram tills vi åker. Ska plocka iordning lite av alla bilder jag tagit och hoppas på en sista strålande solskensdag.