Första 3D upplevelsen!

Haft en riktig mysdag idag med Kentucky Fried Chicken till middag och sen 3D-bio med en riktig fetingpåse popcorn och en och en halvliters colamuggar. Resident Evil - The Afterlife var det vi såg, och även om filmen bara var "rätt ok" så fick ju effekterna mina skräcksuktande nerver att sjunga och vibrera för fullt, jäklar vad jag lyfte från stolen ett par ggr och ryggade bakåt för och undkomma zombies, kulor och skit. Det var riktigt häftigt, och efter ett tag tänkte man knappt på att man satt med ett par riktigt nerdy glasögon som tog upp halva nyllet. Halkade ner var femte sekund gjorde de med, vet inte om jag har onormalt litet huvud... men häftigt som sagt.

 

Efter bion gick vi på lite shoppingspree i matvarubutiker, jag tycker sånt är skitkul, det finns så mycket roliga grejer som vi inte har hemma, både vettiga saker och sånt som är totalt onödigt. Gillar verkligen alla fina bakverk och färgglada godissorter, det är också därför ens karaktär flyger åt fanders vis såna här tillfällen, jag köper så mycket ätbart bara för att det ser roligt eller intressant ut och sen måste ju allt smakas såklart. Stod och stirrade på en burk med Goose Fat och övervägde i en sekund att faktiskt köpa och smaka, men tack och lov slog jag bort den tanken snabbt. Det finns gränser...

 

 

 

De har redan börjat med julgodis, julkalendrar och dekorationer här med, alongside med halloween, och jag kärade ner mig fullständigt i en Christmas Cake med jättefin vit frosting och julmotiv på. Men håller hårt på min princip att inte köpa nåt juligt innan december. Tydligen inget de strävar efter här :)

Treatsen för ikväll blev istället glass, tyckte de hade så roligt namn och enbart därför fick de landa i varukorgen. Sen var de faktiskt riktigt goda! Det är tur ändå att vi gått så mycket de här dagarna annars hade man varit en del kilon tyngre redan nu.

 

Allt det här onyttiga gör mig jätteseg så jag ligger mest och kurar under ett täcke på kvällarna och äter mina treats och läser engelska skvallertidningar, som det finns ett oändligt utbud av. Jonas sitter och misshandlar sin stackars dator till blackouts med jämna mellanrum, hetsigt inbegripen i Starcraftspel. Adde ligger i soffan och peakar sin sockertopp till den grad att han dinglar med en strumpa med min hårklämma fastsatt i toppen, mitt i ansiktet på mig när jag försöker skriva. Och Stefan irrar runt och försöker hålla någorlunda ordning på kaoset som kulminerat sen vi kom med glas, kläder, smulor och papper från alla treats som ligger överallt. Riktigt familjärt ;)

 

 

 

 

 

 

Dags att sätta ihop sofforna igen och försöka få lite sömn, tänkte jag skulle träna mer på min sång och få mig några Guinness imorgon. Redan helg, jösses vad det springer iväg...