Cupcakes och chill.

Tydligen försvann inlägget från imorse  på nåt mysko sätt, så jag skriver ett nytt för hela dagen istället. Adde hade arbetsintervju idag så hela dagen gick mestadels åt till att följa med honom till IBM och sitta i lobbyn och vänta. När han var klar och Stefan kommit med kaffe gick vi runt på området och ventilerade lite, i väntan på att Stefan skulle sluta jobba. Återigen i högklackat, det blev ändå en redig sväng, mina fötter hatar mig säkert tusenfalt vid det här laget...

Tog bussen hem och fick en liten bit till att gå, svängde förbi Superquinn och köpte lite fika i form av cupcakes, kunde inte motstå dem där de låg och frestade i hyllorna :) så söta. Fixade mat när vi kom hem och sen har vi faktiskt inte gjort mycket mer, det har varit en väldigt lugn dag. Gick ner till affären och köpte lim för och fixa den förbannade madrassen genom och plugga igen ett hål men det failade, så det blir klaustrofobisoffa inatt igen. Imorgon blir det bio och lite stadsvandring. Hann bara med en liten kvällspromenad så får ta fler bilder imorrn också.

 

Verkligheten har slagit en lite, att det här faktiskt kan bli mitt hem för en tid med allt vad det innebär. Det känns väldigt konstigt. Har inte riktigt tillåtit mig själv att känna efter vad jag faktiskt skulle sakna, jag har bara varit inställd på att fixa allt praktiskt och göra den här grejen oavsett för att jag känner att det är nåt jag borde, och behöver göra. Jag antar att det blir oerhört tydligt allting när man faktiskt befinner sig här i realiteten. Omständigheterna har ju ändrats lite sen hemkomsten från New York. Det blir mycket analyserande fram och tillbaka. Men jag är inställd på och ge det ett försök iallafall.

Nehej, det sent och jag är svintrött trots en rätt oproduktiv dag :) så ska gå och duscha och sen hoppa ner i vår fina dubbelsoffsäng och glo Entourage tills en somnar. Min sovpartner har ju iallafall lugnat ner sig med alla ljudliga attribut så nu behöver jag bara bekymra mig för att blodet försvinner från mina ben när jag försöker lägga dem över nåt armstöd. Adde och Stefan ville förresten vara med i bloggen så jag slänger in en bild på de två små så alla blir nöjda och glada :)