Walking.

Hemma igen efter en hel eftermiddag inne i stan. Vi promenerade in istället för och ta bussen, vilket tog oss runt en timme och många svettiga av och påklädningar av jackor, eftersom det var solsken och faktiskt riktigt varmt, samtidigt som det blåste som fan ibland. Mycket fina hus och kyrkor att titta på. Inne i stan gick vi mest och kollade runt en liten stund innan vi mötte upp Stefan och gick och käkade kinamatsbuffé, hade en halvtimme på oss innan den var över så blev och hetsäta så mycket som möjligt och försöka prova det mesta.

Mycket friterat, jag åt faktiskt lite sallad med ;)      Efterrätt, glass, paj, choklad och Jelly.

Sen gick vi en sväng i lite affärer, kollade in Pennys som är motsvarigheten till engelska Primark, en affär jag spenderat många, många timmar i med superbilliga kläder. Fällde några tårar inombords över att inte kunna shoppa loss här inne. Men det blev ett litet inköp iaf, ett par platta skor med vristremmar, får lägga upp bild senare för det vart nåt tjall med det nu. Tre killar sitter och lirar spel så internet får jobba en del. Resten av kvällen ska det läsas Cosmopolitan och ätas snack, för kvällen White Cheddar Popcorn <3