God morgon

Tror jag sovit max tre timmar inatt men är förvånansvärt pigg ändå. Intelligensen igår räckte inte till och få liv i den uppblåsbara madrass som vi fick till vårt förfogande, eller så var det fabrikationsfel på den. Hoppas på det sista. Efter ett par fruktlösa försök sköts helt sonika de två skinnsofforna ihop för och utgöra en tillfällig sovplats. Snäll som jag är tog jag den minsta och det resulterade i en smått klaustrofobisk känsla under hela natten. Plus en hostande och hackande sovpartner med aningens dålig mage. Alla ingredienser som behövs för god sömnlöshet ;)

Men det var ändå rätt mysigt och ligga så och jag är ju pigg och glad nu så det spelade ingen större roll. Är ju i Irland! Tog mig ut för och inhandla frukost för en stund sen och passa på och kolla in vyerna. Nu fanns det inte så mycket vyer att kolla in då, det måste vi gå längre för eller åka buss, men det är ett fräscht och grönskande område med trevlig personal i närbutiken

Se om vi kan ta oss in till staden utan missöden idag då...