Irland!

Så har man anlänt till Irland! 2 och en halv timmes flygfärd, gick relativt snabbt, och sen fick man andas in den friskaste luften jag känt på länge. Stefan mötte upp oss och fixade en taxi hem. Taxibilarna i Irland är oerhört fräscha och bekväma, hade fortfarande New Yorks taxibilar i huvet med plexiglasskydd och hårda lädersäten. Området de bor i heter Ashtown, Royal Canal Park, riktigt fina lägenheter, ska lägga in lite bilder senare i veckan. Stället behöver dock lite kvinnlig touch för det är kalt som fan ;) Första som gjordes var och beställa föda, eftersom både jag och Adde höll på och gå åt av hunger, min tidsoptimism är ju ett välkänt faktum så jag hann varken med frukost eller lunch utan det fick bli en snabb burgare och kaffe från Donken på vägen.  Nu käkades det pizza, tre olika med massa göttigt på och det smakade himmelskt.

Efter att en ätit sig proppmätt på alla dessa pizzor tog vi en snabb tripp ner till den lokala affären och inhandlade lite roliga tilltugg att ha under kvällen. Så gött och se alla dessa engelska chokladkakor och flottiga bakverk och allsköns grejs igen, som man saknat i Sverige. Sitter och chillar lite med datorn nu och äter en Marsmuffins och mina Chickatees, ostbågar med kycklingsmak typ. Mer än så hinner vi inte ikväll, imorrn blir det och ge sig ut till stan på egen hand och scouta lite :)