Busy Sunday

Idag är det fart, ska strax ut och gå en långpromenad, sen får jag städa det sista här hemma innan Talitha anländer, och så ska det packas och lämnas hundar ikväll med. Jag hann med lite städning igår sen ändå, sen blev det ett "break" och ett besök hos Adde som mest bestod av att ligga i soffa och halvsova och kolla på animerade män som jagade boll, alternativt  krampaktigt hålla sig fast i en bils innanrede under en rallyfärd till Vadstena. När jag i princip satt upp och sov var det dags att åka hem och lägga sig dirr i säng. Ska ta mig till affären och inhandla svenska delikatesser att ta med till folket i Irland imorrn också, såsom bearnaisesås, grillkorv och "de senaste chipsen".  Lämna hundarna i huset och sy in knappar i mina byxor. Wojne wojne...

Fick även sms med uppdatering om att ett väldigt speciellt par ska flytta in tillfälligt hos oss på jobbet och två månader framåt, så nu gäller det och bli expert på att smyga sig fram tryckt mot väggarna när man passerar dörren och åka hiss är ett minne blott. Funderar till och med på att skaffa rånarhuva att dra över ansiktet för minimal igenkänning ifall herrn i huset ska ta sig en utflykt ur hålan. Detta blir spännande och följa... ;)