Skräckkväll och lördagschill.

Det blev knort om tid igår kväll sen, hann knappt hem från jobbet och duscha och fixa lite innan det var dags att ge sig av till Johan och Co för en filmkväll med skräcktema! Äntligen! Först ut var "Splice", som by far är en av de mest udda filmer jag sett på länge. Den var både vidrig och fascinerande på samma gång, och väldigt skickligt gjord vad gäller animeringen av varelsen som skapas i filmen. Det blir verkligen kortslutning i huvudet när man sitter och ser sexscener med nåt som liknar en alien/Marilyn Manson/Lady Gaga - mutant och samtidigt tycker den skapelsen är rätt erotisk? Jag googlade på filmen efteråt och tydligen hade den här "flickan" i filmen en skapligt stor dragningskraft på den manliga publiken. Undrar varför... en väldigt, väldigt speciell film som sagt.

Andra filmen var lite mer klassisk skräck, Nightmare on Elm Street,  men fy fan vad rädd jag var, hela tiden. Jag hade till och med ont i halsen efteråt av alla ggr jag kippade efter andan. Slog nåt slags rekord i och rycka till flest gånger under en film. Helt underbart! :D Satt närmast skärmen och precis bredvid en högtalare, det gjorde nog sitt till. Nerverna helt söndertrasade efter halva filmen. Ändå är det här en urgammal film i en ny tappning men tempot var mycket bättre och det hände saker hela tiden utan förvarning så man verkligen halvt sket ner sig var sjunde minut.

Överlag en väldigt lyckad filmsession med två filmer som verkligen fyllde sitt syfte, längesen jag blivit riktigt rädd under en skräckis och jag är ju lite pervers, så jag njöt verkligen i fulla drag av dem :) Min stackars chipspåse var helt sönderknycklad i slutet och hundarna fick ligga i sängen denna natt. Det kallar jag en toppenkväll <3

I övrigt denna dag ska jag bara chilla, med stort C... njuta av och vara själv, ta en långpromenad med hundarna i det fina höstvädret och ha lite spa afton när jag kommer hem, köpa massa flöt och somna framför en film och sooooovaaaaa... fick ingen sovmorgon idag i och med att jag skulle upp och äta mat hos pappa igen, och imorrn kommer Talitha efter lunch så jag får passa på och vila ut under dagen. Jag skulle ju rensa min garderob igen med inför en eventuell klädbytarkväll när jag kommer hem från Irland så får nog fixa med det med. Vi får se hur mycket jag faktiskt företar mig... kommer nog sluta med att jag skiter i alla tråkiga göromål och går på flötet dirr ;)