Steg 1

Det var segt och ta sig upp imorse, väldigt skönt med "sovmorgon" men å andra sidan blev det bara ännu kämpigare att ta sig ur sin varma fristad och ta sig ut i kylan. Det var frost i gräset nu, första gången jag ser det. Dessutom var min bil på ett förskräckligt djävulshumör, så det är väl säkra tecken på att vintern är i antågande... Tänk om man kunde få en bil som faktiskt startade bättre i kyla. Eller åtminstone ett garage. Iallafall, det bar iväg till Linköping, och jag som vanligt har noll tidsuppfattning och ännu mindre en förmåga att beräkna ungefärlig tid, så var en halvtimme tidig (och missade ytterligare en kvarts sovmorgon!). Satt och halvsov lite i väntrummet medans Idun slog volter av glädje över att befinna sig i detta Himmelrike. Saga var mindre road och bestämde sig för att blockera passagen och sträcka ut sig och sova på hallmattan, som ett slags kollektivt straff till alla som är dåraktiga nog att gå in i den här konstiga hålan.

Vaccinationerna gick bra, Idun i vanlig ordning slog nästan omkull veterinären för och kunna sno till sig lite hångel och ville mer än gärna ta Sagas plats på bordet när hon skulle sprutas. Fick två fina, blå hundpass som jag ska skaffa fina passfoton till och klistra dit. Ska det va så ska det! ^^ Återbesök om 3 veckor för spruta nummer två, sen får vi hoppas att vaccinet tar som de ska. Hela konkarongen gick på 3600 kronor, så nu måste verkligen Irlandsresan bli av, annars är det många bortkastade slantar. Första steget fixat iaf.

Annars har dagen rullat på som vanligt, började jobba klockan ett och dagen gick faktiskt fort och var väldigt behaglig. Nu ska jag ta en lång dusch och ta mig i säng, sista jobbdagen imorgon och sen ska jag ladda för Irland hela helgen!