Gott och blandat.

Lite senare uppdatering nu, har inte hunnit skriva de senaste 2 dagarna. Igår fanns det absolut inget och skriva anyway så det är ingen förlust precis. Skönt att det bara är två dagar kvar av det här maratonet så man kan gå tillbaks till sitt vanliga liv snart. Det blev tydligt igår på jobbet att det börjar slå slint så smått när jag häller upp kaffe och ställer ifrån mig termosen, tar upp saltkaret, och vandrar in i rummet och ska ge min kollega "kaffe". Åtminstone hade vi nåt att skratta åt resten av kvällen, men lite skrämmande är det... O.o Jo förresten, hade ju lite minijulafton igår ju när jag åkte hem en snabbis. Mina leggings som jag beställde för en tid sen hade kommit, riktigt billiga och överträffade faktiskt mina förväntningar. Kan vara ett av de bästa köpen jag gjort, otroligt bekväma och ser helt ok ut.

Sen det bästa av allt... som jag sa att jag var väldigt olydig med... men jag hade en sån himla tur och lyckades vinna min skatt på Tradera precis såsom jag hade tänkt mig, med budgivning i sista stund och ägde helt min långsammare motståndare, och lyckades ropa in denna för bara ett par hundralappar:

Juicy Couture freak som sagt... Jag vill gärna använda min fina NY-väska men i och med att den är rosa så blir jag smått neurotisk varenda gång jag har den med mig, livrädd för att det ska bli en fläck eller damm på den. Till och med mina kollegor på jobbet har blivit smittade av detta, så som de lyfter upp den med pekfinger och tumme och varsamt flyttar på den hela tiden. Så jag gjorde det enda rätta och införskaffade en mer svart, mer praktisk, och framförallt större version, att slänga runt med och använda min fina rosa endast vid speciella tillfällen. Jag har inga som helst bevis för att den svarta är äkta dock, så billig som den var trots allt, men den duger bra för mig så länge den har designen :) näst i tur står en definitivt äkta JC-tracksuit iaf.

Eftermiddagen och kvällen har spenderats med och skriva ut boardingkort hos grannen (när blev skrivare plötsligt en raritet i hemmen? Ingen har nån! Man får leta som fan) så vi kan dra iväg nästa vecka, och lite Burger King-svullande och film hemma hos Adde. Brände kalorierna i en promenad senare i högklackat, jajamensan, man tager vad man haver... Imorrn får jag iaf 2 timmars sovmorgon, när jag drar in till Linköping till klockan nio för vaccinationen. Soova...