Höstfeeling.

Idag var det strålande väder med sol och värme så efter jobbet tog jag en långpromenad med Saga i skogen och fotade lite fina höstbilder. Fortfarande är det mest grönt med vissa inslag av gult här och där, ska försöka ta några när det blir en riktigt färgexplosition. Saga njöt i fulla drag och lyckades få en skapligt skum bild av henne ovanpå en ännu skummare... utväxt? Skum stubbe?

Blev ca en timmes promenad och var faktiskt rätt kyligt när jag kom tillbaka, första gången för denna höst som jag faktiskt frös trots att jag rörde på mig.

Som om inte det var var nog så blev det en promenad till under kvällen sen med Adde, runt om i mörka city diskuterandes existensiella frågor. Ska ta en tredje promenad med lilla Idun strax. Imorgon är det 12 timmar som gäller igen.

Var tvungen och bilder från Tyra Show som jag satt och slötittade på sista timmen, satte kaffet i halsen när dessa två "sexbomber" knallade ut och skulle dra sönder ett par plastleggins.  De har rätt så maffiga kroppar, även fast de inte alls är i min smak, han till vänster påminner mig om en något kurvigare version av Hulken. Men deras kallingar var så himla yttepyttesmå, såg ut som om de skulle upplösas i bitar närsomhelst och kommer förfölja mig i drömmarna inatt... Obekvämt?

Rätt intressant och diskutera utseendeideal på killar, där finns extrema varianter med. Killarna som dessa ovan ger mig bara en tanke om att det måste kännas som att ta på en hög kullerstenar när man klappar på på dem. Och allt är stenhårt! Som de där påsarna med is med små hål man fyller med vatten, sen sväller de och blir runda knoppar som sticker upp överallt. All cred dock till pojkarna på bilderna som säkert kämpat som fan för och se ut sådär. Men jag håller mig till lagom :)

Slutligen en bild på en bukett blommor och lite godis jag köpte med mig hem till mamma, som har lunginflammation. Tänkte det kunde behövas som lite uppmuntran. Väldigt fina faktiskt, även fast blixten wastear det hela lite. Kanske skulle köpa mig lite färska blommor själv och ha hemma. Lite lyxigt.