Sömniga söndagen.

Hela jobb dagen spenderades inomhus, förutom en kort promenad ute i kylan och blåsten som vi kom in igen lika snabbt ifrån, sen har vi suttit och tittat på film resten av timmarnai princip. Skönt och få sluta vid fyra och faktiskt ha lite timmar att göra saker på innan läggdags. Första jag gjorde var att åka hem och ta ett bad, för nu är äntligen avloppet fixat. Trodde aldrig jag skulle bli så glad över det högljudda slörpandet från rören när vattnet åker igenom som det ska när man drar ur proppen, ljuv musik i mina öron! :) Tills jag upptäckte att förpackningen med mitt nyinköpta, för en gångs skull DYRA ( extra-mjuk-comfort-ass-whiping-grejs) toalettpapper, hade möglat bort... Hade inte en aning om att toalettpapper kunde mögla av lite fukt men ja, där lärde man sig nåt nytt. Men det finns ju alltid offer i alla katastrofer så. Snyft.

Haha fatta att det finns lite och skriva om just nu när jag sitter och berättar om mitt toalettpapper... Men spenderas dagarna till 80% på jobbet finns det ju inte utrymme för mer kulturell info så får nöja mig med att uppmärksamma de små vardagsgrejerna istället. Testade och ha i Oboy i eftermiddagskaffet, det smakade faktiskt helt ok. Fick kommentar om min "plötsliga feminina klädstil" av en kollega ( och hur fan har jag klätt mig egentligen under åren om han tyckte så? Jag som faktiskt tyckte att jag klätt mig betydligt bättre och snyggare iaf det senaste året. På jobbet har man ju inte direkt sina finaste kläder men jag har ju inte kommit i bondeoverall precis). Åkte till Maxi och strosade runt lite och köpte lite basgrejer. Maxi är faktiskt underskattat som shoppingställe, jag kan gå runt där länge och bara kolla in sakeroch browsa lite, istället för och gå på stan ibland. Vad gör det mig till, Ica-nörd? Pank Svensson?  ^^

Under kvällen efter badet har jag suttit och fixat med Tradera auktioner, lagt ut lite skit så får vi se om jag får in nåt på det. Hoppas lite på ett plagg från NY jag var tvungen och sälja för att det var för litet. Pratat lite med folk på MSN om våra respektive toalettvanor och farligt folk i träningsoveraller och ätit kokosboll, tror jag kan komma i säng väldigt tidigt ikväll faktiskt så jag är pigg imorrn :) En stark vecka kvar! Avslutar med lite Rebecca-humor.