Blandad kompott av svammel.

Så var hästpasset för det här maratonet gjort iaf, första halvan av dan var rent för jäkligt, trots att jag gick och la mig skapligt (iaf enligt min nattliga måttstock) vaknar jag med en blytung känsla i både huvud och ögonlock och allt jag gör går i slow motion, fram till eftermiddagen lagom till kaffet. Då vaknar jag till lite och fungerar någorlunda. Men bara någorlunda. Egentligen skulle jag behöva gå och lägga mig redan vid niotiden på kvällarna men som den nattuggla jag är så blir jag ju pigg på kvällen och har jättesvårt för och somna. Jag är jätteglad att jag har jobb, absolut, men ständigt tidiga mornar i kombination med ytterst lugna arbetsdagar med mycket dötid och relativt få ickestimulerande sysslor är nog inte idealet för mig. Jag hoppas jag kan få mig ett helt annat jobb sen nästa år. Känns som att jag står stilla i utvecklingen vad gäller min arbetserfarenhet, även fast det är ett viktigt jobb. Men iallafall, hade ett jätteskönt avbrott igår med Malin, Kiddan och Jenny, som involverade en kebabtallrik och diverse tilltugg varvat med skönt snack i Malins och hennes sambos mysiga stuga. Att det sen började spöregna och utvecklades till rent åskväder höjde bara mysfaktorn enligt mig :) Det är gött och umgås med så pass okomplicerade människor som de här tre är, oavsett vad man gör. Det är kul också att alla är connected med varandra på olika sätt, klasskompisar, jobbarkompisar eller bägge och.

Det gav en lite andrum att bara vara och snacka lite skit och garva, ladda batterierna inför helgen och det behövdes verkligen. Längtar massor till Irland, är så rastlös nuförtiden och vill att saker ska hända, så fort som möjligt. När jag kommer hem igen ska jag riva ut all skit jag har och rensa ordentligt och slänga massor, rensa ut lite-av-livet style ;) kan jag inte göra det bokstavligt nu så kan jag iaf göra det genom mina prylar.

Appropå prylar så hade jag tänkt ta en dag och sätta ut annonser på Tradera och se om nån vill ha min skit. Det är lite spännande faktiskt, påminner mig om när man satt och la in småsaker i Auction house i WoW och ibland nåt stort som gav en rikligt med guld och det var alltid lika kul att logga in och se mailboxen full av sålda auktioner. För varje brev man klickade på så klirrade det in guldpengar i kassan. Det där var jag i princip beroende av ett tag, satt alltid och skötte "mina affärer" till frukosten när jag var ledig och sen loggade man in flera ggr om dagen för och kolla hur det gick och lägga ut nytt och buda själv på sånt man visste sålde bra i omgångar och kunde fås till vrakpris och säljas dyrt nästa vecka... ja, det hörs ju... nördigt men ack så nostalgisk jag blir! ^^

Har förresten suttit på Tradera och budat på lite småsaker, lite nya smycken för några kronor och så, sen har jag varit olydig och budat på en helt annan sak som egentligen är lite för dyr, men jag ville testa och se hur långt den andre går så kanske, KANSKE, jag har en chans och få min grej relativt billigt ändå. Usch rena shopaholicvarningen på mig, inte bra alls. Min inre shoppingdemon försäkrar mig om att jag kommer få en jättebra lön nästa månad och att jag klarar mig denna, så det är klart du kan unna dig lite extra! Som om jag inte "unnade" mig tillräckligt i New York för några veckor sen och svor på att inte shoppa på hela hösten. Jo tjena.

Kvinnig idioti säkert, jag vet inte... eller en ekonomisk barriär som sprängts, jag som alltid varit rätt försktig med pengar och dumsnål enligt vissa, hmpf... nåja, inte nu längre, nu är det tvärtom. Suck. Tröstar mig med tanken på min nästkommande lön som ska läggas undan till Irlandsplanerna. Och min fond. Man måste älska föräldrar som fixar en sån till sina barn... <3

Nehej nu blir jag carried away om trista skitsaker egentligen, nu är det hög tid och sova och ta itu med söndagen, och resten av veckan med iofs... men jag är halvvägs nu och tanken på Irland gör det hela lite lättare :) natti!