Irland!

Nu så är resan bokad till Irland nästnästa vecka. Ska bli så skönt och komma iväg igen, de här veckorna sen en kom hem från New York har verkligen inte varit roliga. Det är så tydligt att det inte finns något för en här egentligen, förutom vännerna då, än den gamla grå vardagen med Arbetsförmedlingen och timvik hit och dit. NY satte verkligen sin stämpel i mitt hjärta och jag ska definitivt tillbaka dit för en längre period, kanske till och med jobba där? Känns som allt är möjligt bara man kommer ifrån Motala en tid. Kan inte förstå att jag stannat här så länge och till och med varit rädd att flytta till en närliggande större stad, bara för att jag är så jäkla hemtam. Men sent ska man väl vakna, huvudsaken är att man vaknar :) Min budget till den här resan är verkligen inget och skryta med, men jag åker ju inte dit för och shoppa precis. Det kommer finnas gott om tid att scouta området och ta sig så långt en kan runt om i stan och bara kolla läget, ska bli så gött! Och de har ett Starbucks som jag ska leta reda på det första jag gör ;)

Annars hoppas jag att den räcker till och gå ut och get wasted nån kväll med, kan ju inte vara i Irland utan och göra det. Här ska hävas öl, och det ska vara irländsk öl. Har hört historier från svenskar som ramlat in på värsta engelska och irländska pubarna med precis alla de rätta tillbehören och atmosfären, och så har de blivit serverade  -  Pripps Blå. Antiklimax? :)

Sen får vi väl se hur det kommer gå i ett hus med mig, Adde, Stefan och hans till syntes likartade roomie i en och samma lägenhet, det kommer bli en utmaning som heter duga. Kommer nog fan få ducka när alla sätter igång och fyrar av alla sina smått sexistiska skämt och statements. Tror inte ett ögonblick på att de kommer hålla inne med denna chansen att förgöra mig. 3 mot 1. Yes...

Nej usch vad sent det var nu såg jag, måste komma i säng och få lite sömn, har blivit alldeles för lite av den varan den här dagarna och det tar ut sin rätt på humöret. Får återkomma imorgon.