Snabbinlägg.

Återigen lugnt under rasten på jobbet, passar på och slänger in ett snabbt inlägg så det inte blir stiltje helt de här dagarna. Varit en rätt bra dag hitills, med en späckad förmiddag som gick fort och en lugn eftermiddag, plus en snäll kollega som bjöd på budapestbakelse :-) känner att det här med och vara nyttig failar lite nu. Men en sötsak per dag är ju bara bra tydligen, och behövs för och pigga upp dagarna här lite så har inte dåligt samvete för nåt ;-)

Idag har jag också beställt tid för rabiesvaccination och pass för bägge hundarna nästa vecka. Väldigt skönt att faktiskt få ta tag i det här nu och göra nånting konkret, och det här är ju första steget. Om allt går som jag vill kan jag göra ännu mer nästa månad. Lyckades ta några timmar ledigt så blir o gå upp i ottan o dra in till Linköping istället om en vecka. Lite spännande faktiskt, det är bara och fixa en lösning till Saga kvar och sen kan jag börja på riktigt.

Dags och ta de sista timmarna, sen ikväll ska det beställas biljett. Så har man nåt att se fram emot :-)