Måndagstrött.

Energin räckte till Citygross, fick ett litet uppvaknande där i Addes volvo med massa bra musik som sprätter liv i nerverna, gött är det! Tog en lagom sväng där inne och handlade på sig enbart det mest nödvändiga, med vissa små undantag då, och lyckades landa på en nota på ca 800 spänn... Ibland kan en undra hur mycket en äter egentligen. Men nu ekade det ju tomt överallt i skåpen, förhoppningsvis behöver jag inte göra en vända till på en månad eller så. Efter ytterligare en tur i raggarbilen med ännu mer go basmusik (vissa låtar upplevs fan bäst i en bil med riktigt bra ljud och och en placering bakom ratten, svischandes fram i mörkret <3 .. ) kom den absoluta höjdpunkten; McDonalds. Hela jäkla dan har jag haft cravings efter skräpmat och nu äntligen fick jag lön för mödan (vilken nu det var..) genom en Big Tasty. Himmelriket. Åts i ännu en av Addes alldeles speciellt bekväma attribut, nämligen soffan, framför valvakan. Appropå valet, även fast jag inte är tillnärmelsevis så insatt som man borde vara, så ska det bli intressant de här dagarna att se hur det jämnar ut sig i riksdagen. Verkar bli ett hopkok av råge. Resten av kvällen gick i samma slappa anda, med en liten bit matkoma och tillhörande seghet som höll i sig tills läggdags. Agerade medhjälpare till tvättstugeraid innan, hur mycket hjälp jag nu var i mitt zombieliknande tillstånd :) men väldigt skönt och bara ta det lugnt, det tackar vi för.

Nu hade jag iaf tänkt att jag skulle ställa mig och laga ett halvt dussin matlådor att ha under mitt jobbmaraton som börjar imorgon, ska bara försöka dra mig från datorn och sätta igång, det är visst lika segt idag med. Jag till och med tänker segt, det tar en stund innan saker registreras. Fast så är det kanske i vanliga fall med? Aja, ska utmana mig och ha som sporre att jag ska ha en bild på mitt verk när kvällen är slut sen så får vi se hur mycket det blir :)