Seg seg seg...

Klockan är fem och jag sitter med en kopp starkt kaffe för och försöka vakna till liv lite, även fast jag inte drack så överdrivet mycket så var det ändå ett tag sen (en månad närmare bestämt) så det krävdes väl inte så mycket för och slå ut mig en aning. Det är sällan jag behöver fightas med illamående och huvudvärk dagen efter, dock är jag alltid så jäkla trött. Kom hem runt fyratiden inatt tror jag, hade inte nån vidare koll på klockan. Hade en superrolig kväll i glada, rosa tjejers sällskap och god mat och mycket vin. Och en jacuzzi! Hade glömt min bikini men fick låna en under kvällen och sitta och bubbla jag med. Så himla gött, undrar om de finns i mini size som man kan tränga in i mitt dysfunktionella badrum.

Det roligaste var faktiskt att jag plötsligt fick så himla mycket positiv feedback från folk som visste vem jag var genom att de sett mig på jobbet nån gång då och då under årens lopp men vi har aldrig riktigt pratat, sen nu fick jag höra att det var så kul att träffa mig för jag var så social och trevlig och så snygg jag var! (När jag började jobba i Vadstena hasade jag runt i stora säckiga kläder på jobbet, hade mitt bruna hår med en dm utväxt och var allmänt trashy faktiskt, sad to say) Visste knappt vart jag skulle ta vägen, när man dessutom är lite på lyset så säger man ju saker rakt på sak så det var mycket beröm att ta in på en gång, men det var verkligen jätteroligt och jag blev så glad <3 Tack! Det är skönt och faktiskt få höra att nån tycker man har förändrats mycket, och till det bättre. Det är ju det jag försöker sträva efter.

Så nu blir det och bara ligga lågt under dagen, dricka upp mitt kaffe och masa sig iväg och rösta innan det blir en tur till Citygross och handla föda, om energin tillåter.